Om Oss

Mät & Byggprojekt i Viksberg AB


Sedan våren 2018 har Mät & Byggprojekt i Viksberg AB kontinuerligt utvecklats och blivit en framträdande aktör inom byggbranschen. Vår resa inleddes med en tydlig specialisering inom lufttäthetsprovning, även känd som provtryckning av klimatskal. Vid den tidpunkten upptäckte vi en märkbar brist på företag som kunde erbjuda våra kunder enastående flexibilitet och en nära kundkontakt, något som ofta saknas hos större företag. Vårt engagemang för att fylla denna nisch i branschen var starkt, och vi har sedan dess strävat efter att vara det självklara valet för våra kunder.

Under de gångna åren har vår resa varit en resa mot expertis inom byggbranschen. Vi har byggt upp omfattande kunskap och erfarenhet och etablerat långsiktiga samarbeten med partners över hela Sverige. Vårt klientel är mångsidigt och omfattar olika sektorer, inklusive privatkunder, bostadsrättsföreningar, snickare, kontrollansvariga och hustillverkare. Varje vecka är vi i nära kontakt med dessa olika aktörer inom vår bransch, och vi har stolt bildat starka relationer som har varit nyckeln till vår framgång.

Vår kompetens och vårt åtagande sträcker sig bortom lufttäthetsprovning. Vi erbjuder en bred portfölj av specialiserade tjänster, inklusive provtryckning av isolergrunder och byggtermografering. Vi har utrustning och utbildning för att säkerställa att vi kan erbjuda våra kunder de mest avancerade lösningarna inom dessa områden.

Vår passion för kvalitet och vårt starka åtagande gentemot våra kunder är vad som kontinuerligt driver oss framåt. Vi är hängivna att förbättra våra tjänster och att överträffa våra kunders förväntningar. Vi är din pålitliga partner inom byggbranschen. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och att vara en del av ditt nästa byggprojekt. Välkommen till ett företag som förenar erfarenhet, kompetens och en passion för kvalitet för att säkerställa att du når dina mål i ditt projekt.
​​​​​​​
Emil Rahmberg
​​​​​​​073-2544557
info@mobyggprojekt.se

Diplomerad Lufttäthetsprovare genom Rise
Termografi Level 2 genom ITC


Kontakta oss för rådgivning och offert: